OVER MIJ 

Paarden hebben al mijn hele leven een magische aantrekkingskracht op mij gehad. Ondanks dat ik dit vanuit huis uit niet heb meegekregen, stond van jongs af aan mijn wereld altijd even stil als ik ergens een paard zag. Mijn ouders zagen dat het onvermijdelijk was en toen ik 10 jaar was mocht ik gaan paardrijden. Op mijn 14e kreeg ik mijn eerste pony en begon mijn zoektocht naar hoe ik met mijn enorme verantwoordelijkheidsgevoel het beste kon zorgen voor mijn pony. Toen nog zonder internet zocht ik in boeken naar antwoorden en luisterde ik naar de meer ervaren mensen om mij heen. Man, wat heb ik veel fout gedaan, wat moest en moet ik nog veel leren. Dat zoeken naar antwoorden is tot op de dag van vandaag nog niet gestopt. Ik volg het hele jaar door bijscholingen en ik moet nog steeds wennen aan het idee dat hoe meer ik weet, hoe meer vragen ik heb. Wat ik wel weet is dat vrijwel alle mensen die ik in de paardenwereld tegenkom zoeken naar het beste voor hun paard. 

MIJN DOEL

Mijn doel is om met mijn bedrijf Paardenmassage Walcheren een bijdrage te leveren aan de fysieke en mentale gezondheid van paarden en tevens samen met de eigenaar, maar ook de andere professionals rondom het paard de antwoorden te vinden op wat het beste is voor het paard. 
Naast mijn praktijk, kom je mij ook tegen als praktijktrainer bij de Opleiding Sportmasseur voor Paarden bij Bartels Horse & Health Instituut, waar ik zelf ook met heel veel plezier mijn opleiding heb gevolgd.